![]() |
| | #1 (permalink) | ||||||||||||||
| مدیر کل سایت ![]() ![]()
|
جوكهاي لري رو اينجا بنويسيد جديدترين و خنده دار ترين جوكهاي لري رو اينجا بيابيد لره مي ره بانک چک خورد کنه، مسئول بانک ازش مي پرسه چک سيباس؟ ترکه مي گه نه مال گردوهاي پارساله :D :D
__________________ ************************** منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ... منم که دیده نیالودم به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ... که در طریقت ما کافریست رنجیدن به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات ... بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن یار من ،یوسف نیا،اینجا کسی یعقوب نیست لحظه ای چشمانشان از دورریت ،مرطوب نیست ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست. برای اطلاع از دور هم جمع شدن در سایت شماره خود را پیام خصوصی کنید ... واسه عیدی چیزی دور هم جمع شیم .... از طریق سامانه پیامکی براشون پیامک ارسال میشه ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
10 ارسال اخر vorojak
| |||||
| موضوع | انجمن | اخرین ارسال کننده | پاسخ ها | مشاهده | تاریخ اخرین ارسال |
| | پوست و مو | vorojak | 0 | 3 | 05-24-2013 11:18 AM |
| | اخبار جالب | vorojak | 0 | 14 | 05-22-2013 12:45 PM |
| | اخبار اجتماعي | vorojak | 0 | 9 | 05-22-2013 12:09 PM |
| | ترفند و مقاله، اخبار دنیای کامپیوتر | vorojak | 0 | 7 | 05-22-2013 11:49 AM |
| | ترفند و مقاله، اخبار دنیای کامپیوتر | vorojak | 0 | 9 | 05-22-2013 11:38 AM |
| | بازيگران و هنرمندان | vorojak | 0 | 16 | 05-20-2013 11:02 PM |
| | مدل لباس خانم ها | vorojak | 3 | 31 | 05-20-2013 09:26 PM |
| | اخبار اقتصادي | vorojak | 0 | 16 | 05-19-2013 02:16 PM |
| | اخبار اقتصادي | vorojak | 0 | 22 | 05-18-2013 03:10 PM |
| | عکسهای عاشقانه | vorojak | 0 | 44 | 05-18-2013 02:12 PM |
| #ADS | |
| تبلیغات کننده Circuit advertisement تاریخ عضویت: Always محل سکونت: Advertising world سن: 2010 نوشته ها: Many | |
| |
| | #2 (permalink) | ||||||||||||||
|
یه لره رفت پارتی. فرداش رفیقش ازش پرسید چطور بود. لره گفت: خیلی عالی بود . روی من اسم یه گل گذاشته بودن و هی صدام میکردن. رفیقش گفت چی میگفتن. لره گفت: من و انداخته بودن وسط و هی دورم میچرخیدن میگفتن اسگله رو اسگله رو :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
__________________ ************************** منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ... منم که دیده نیالودم به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ... که در طریقت ما کافریست رنجیدن به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات ... بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن یار من ،یوسف نیا،اینجا کسی یعقوب نیست لحظه ای چشمانشان از دورریت ،مرطوب نیست ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست. برای اطلاع از دور هم جمع شدن در سایت شماره خود را پیام خصوصی کنید ... واسه عیدی چیزی دور هم جمع شیم .... از طریق سامانه پیامکی براشون پیامک ارسال میشه ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #3 (permalink) | ||||||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]()
| جفتک چیست؟ حرکتیست رزمی که از آن غیور مردان لر برای اهلی کردن فرزندان استفاده می کنند !!! :lol: :lol: :lol:
__________________ @@ خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من @@ @@ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت @@ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #4 (permalink) | ||||||||||||||
|
لره تو اتوبوس مى گوزه،دختره که بغلش نشسته بود ميگه بى شعور اين چه کارى بودکردى؟لره مى گه مى خواستم سرصحبت رو باز کنم:D:))=)) :D
| | | ||||||||||||||
| | #5 (permalink) | ||||||||||||||
|
لره میره آمریکا، یه زن خراب میبینه، میگه: چند؟ زنه میگه: پنج دلار همینجا، ده دلار تو پارک، بیست دلار خونه، پنجاه دلار هتل! بنده خدا پنجاه دلار میده. زنه با خوشحالی میگه: ای ول، هتل؟ لره میگه: نه، ده بار همینجا :D :D :D :D :D :!:
| | | ||||||||||||||
| | #6 (permalink) | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2010 نام واقعی: زهرا خانوم گل و گلاب شهر: دیگه دیگه جنسیت: مونث وضعیت تاهل: هههههههههه بابا بیخیال تاريخ تولد: 1/11 شغل: دانشجو
مداح: چراغ ها رو خاموش کنین ببرمتون کربلا, چراغ ها رو که روشن میکنن میبینه همه ساک به دست وایستادن, میگه شما ترکین؟ میگن نه, ما لریم, ترکا تو اتوبوسن :D :D :D
__________________ خداوندا نمی دانم در این دنیای وانفسا کدامین تکیه گه را تکیه گاه خویشتن سازم! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #7 (permalink) | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2010 نام واقعی: زهرا خانوم گل و گلاب شهر: دیگه دیگه جنسیت: مونث وضعیت تاهل: هههههههههه بابا بیخیال تاريخ تولد: 1/11 شغل: دانشجو
لره به ترکه می گه بیا بریم نماز جمعه بخونیم نفری ۱۰۰۰۰تومن میدن ! ترکه می گه اگه ندادن چی ؟ لره می گه خوب می گوزیم باطل می شه! :D :D :D
__________________ خداوندا نمی دانم در این دنیای وانفسا کدامین تکیه گه را تکیه گاه خویشتن سازم! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #8 (permalink) | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تشکر: 238 تشکر شده 393 بار در 261 ارسال | پیام عاشق لر:کاش مغز داشتم ضربه مغزی میشدم تا قلبمو بهت اهدا میکردم!!! :D :D :D
| | | ||||||||||||||
| | #9 (permalink) | ||||||||||||||
|
لره سالها دعا میکرد واز خدا فرزند پسر میخواست. جبرییل نازل شد گفت: دهنمون روسرویس کردی باید اول عروسی کنی :D
| | | ||||||||||||||
| | #10 (permalink) | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تشکر: 238 تشکر شده 393 بار در 261 ارسال | تو مراسم ختم لره بلندگو میگه :مرحوم وصیت کرده ، سیاه نپوشین . یکی داد میزنه : مرحوم گه خورده ، ما به احترامش می پوشیم . :D :D :D
| | | ||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لري, جك, جوك |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |